LVGE ФИЛТЕР

„LVGE ги решава вашите грижи за филтрација“

OEM/ODM на филтри
за 26 големи производители на вакуум пумпи ширум светот

Филтер за вакуумска пумпа
Производител на филтер за вакуумска пумпа
Елемент на филтер за вакуумска пумпа Бекер

Опкружување на компанијата

Претходна
Следно
com_down

Случаи за апликација

повеќе >>

предности

за нас

компанија 4

што правиме

Dongguan LVGE Industrial Co., Ltd. е основана од тројца високи технички инженери за филтри во 2012 година. Таа е членка на „China Vacuum Society“ и национално претпријатие за висока технологија, специјализирано за истражување и развој, производство и продажба на филтри за вакуум пумпа.Главните производи вклучуваат филтри за довод, филтри за издувни гасови и филтри за масло.Во моментов, LVGE има повеќе од 10 клучни инженери со над 10 години искуство во тимот за истражување и развој, вклучувајќи 2 клучни техничари со над 20 години искуство.Има и тим за таленти формиран од некои млади инженери.И двајцата се заеднички посветени на истражувањето на технологијата за филтрација на течности во индустријата.Од октомври 2022 година, LVGE стана OEM/ODM на филтерот за 26 големи производители на вакуумски пумпи ширум светот и соработуваше со 3 претпријатија од Fortune 500.

повеќе >>

Партнер

Вести

Среќен ден на жената!

Среќен ден на жената!

Меѓународниот ден на жената, кој се одбележува на 8 март, ги слави женските достигнувања и ја нагласува родовата еднаквост и благосостојбата на жените.Жените играат повеќеслојна улога, придонесувајќи за семејството, економијата, правдата и социјалниот напредок.Зајакнувањето на жените е во корист на општеството преку создавање на ...

Вести

Дали блокираниот филтер за издувни гасови ќе влијае на вакуумската пумпа?

Вакуумските пумпи се основни алатки во широк спектар на индустрии, кои се користат за сè, од пакување и производство до медицински и научни истражувања.Една клучна компонента на системот за вакуум пумпа е филтерот за издувни гасови, кој игра клучна улога во одржувањето на ефикасноста на пумпата...
повеќе >>

Вести

Вакуумско дегасирање - вакуумска примена во процесот на мешање на индустријата за литиумски батерии

За време на мешањето, воздухот ќе влезе во кашеста маса за да формира меурчиња.Овие меури ќе влијаат на квалитетот на кашеста маса, па затоа е потребно вакуумско дегасирање, што значи испуштање гас од кашеста маса преку разликата во притисокот.За да не се вшмукува малку вода во вакум пумпата, треба да ...
повеќе >>