FILTER LVGE

"LVGE zgjidh shqetësimet tuaja të filtrimit"

OEM/ODM e filtrave
për 26 prodhues të mëdhenj pompash vakumi në mbarë botën

Filtri i pompës vakum
Prodhuesi i filtrit të pompës vakum
Elementi i filtrit të pompës vakum Becker

Mjedisi i kompanisë

E mëparshme
Tjetra
com_down

Rastet e aplikimit

më shumë >>

Përparësitë

rreth nesh

kompania 4

çfarë bëjmë ne

Dongguan LVGE Industrial Co., Ltd. u themelua nga tre inxhinierë teknikë të lartë të filtrit në vitin 2012. Ajo është anëtare e "China Vacuum Society" dhe një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë, e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e filtra të pompës vakum.Produktet kryesore përfshijnë filtrat e marrjes, filtrat e shkarkimit dhe filtrat e vajit.Aktualisht, LVGE ka më shumë se 10 inxhinierë kryesorë me mbi 10 vjet përvojë në ekipin e R&D, duke përfshirë 2 teknikë kryesorë me mbi 20 vjet përvojë.Ekziston edhe një ekip talentesh i formuar nga disa inxhinierë të rinj.Të dy janë të angazhuar së bashku në kërkimin e teknologjisë së filtrimit të lëngjeve në industri.Që nga tetori 2022, LVGE është bërë OEM/ODM i filtrit për 26 prodhues të mëdhenj të pompave vakum në mbarë botën dhe ka bashkëpunuar me 3 ndërmarrje të Fortune 500.

më shumë >>

Partner

Lajme

Gëzuar Ditën e Gruas!

Gëzuar Ditën e Gruas!

Dita Ndërkombëtare e Gruas, e shënuar më 8 Mars, feston arritjet e grave dhe thekson barazinë gjinore dhe mirëqenien e grave.Gratë luajnë një rol të shumëanshëm, duke kontribuar në familjen, ekonominë, drejtësinë dhe përparimin shoqëror.Fuqizimi i grave i sjell përfitim shoqërisë duke krijuar një...

Lajme

A do të ndikojë bllokimi i filtrit të shkarkimit në pompën e vakumit?

Pompat vakum janë mjete thelbësore në një gamë të gjerë industrish, të përdorura për çdo gjë, nga paketimi dhe prodhimi deri te kërkimet mjekësore dhe shkencore.Një komponent thelbësor i një sistemi të pompës vakum është filtri i shkarkimit, i cili luan një rol kyç në ruajtjen e efikasitetit të pompës...
më shumë >>

Lajme

Degazimi me vakum - Aplikimi i vakumit në procesin e përzierjes së industrisë së baterive litium

Gjatë përzierjes, ajri do të hyjë në llum për të formuar flluska.Këto flluska do të ndikojnë në cilësinë e llumit, kështu që kërkohet degazimi me vakum, që nënkupton shkarkimin e gazit nga llumi përmes diferencës së presionit.Për të parandaluar që pak ujë të thithen në pompën e vakumit, duhet të ...
më shumë >>