FILTER LVGE

"LVGE zgjidh shqetësimet tuaja të filtrimit"

OEM/ODM e filtrave
për 26 prodhues të mëdhenj pompash vakumi në mbarë botën

产品中心

Lajme

Filtri i hyrjes me matës presioni diferencial

Teknologjia e vakumit është aplikuar në prodhimin industrial për një kohë të gjatë.Me zhvillimin e shpejtë të prodhimit industrial, kërkesat për teknologjinë e vakumit po rriten gjithashtu, si shkalla më e lartë e vakumit dhe shpejtësia më e shpejtë e pompimit.Kërkesat më të larta për teknologjinë e vakumit nxisin përmirësimin e vazhdueshëm të pompave vakum, gjë që gjithashtu kërkonLVGEpër të dizajnuar të rejafiltra të pompës vakumpër t'i shërbyer më mirë klientëve tanë.

Një herë, një klient erdhi tek ne për një përshtatjefiltri i marrjes.Ai na tha se shpejtësia e pompimit të pompës së tij me vakum është shumë e lartë dhe për shkak të nevojave të kushteve të punës, shpreson që pas vendosjes së filtrit të ruajë shpejtësinë e lartë të pompimit.Përveç kësaj, duke pasur parasysh se shpejtësia e pompimit do të ndikohet për shkak të bllokimit të filtrit pas një periudhe përdorimi, ai shpresoi që filtri mund të reflektojë funksionimin e elementit të filtrit në kohë, në mënyrë që ai të zëvendësojë elementin e filtrit në kohë kur ai është i bllokuar.

Pas gjetjes së situatës, ekipi ynë R&D filloi menjëherë të projektonte sipas kërkesave të klientit.Inxhinierët tanë menduan se ndryshimi i presionit brenda filtrit do të rritet për shkak të bllokimit të elementit të filtrit.Prandaj, ne mund të konkludojmë bllokimin e elementit të filtrit përmes rritjes së diferencës së presionit brenda filtrit.Së fundi, ne krijojmë një filtër hyrje me një matës presioni diferencial.Klientët mund të vëzhgojnë matësin e presionit diferencial dhe të përcaktojnë menjëherë nëse ka një bllokim në elementin e filtrit.

Filtri i hyrjes me matës presioni diferencial
压差表1

Aplikimi i suksesshëm i këtij dizajni jo vetëm që kënaqi klientin, por gjithashtu zgjeroi mendimin tonë për dizajnin e filtrit të pompës vakum.Si prodhues i filtrave të pompës vakum me mbi dhjetë vjet përvojë, për t'u ofruar klientëve cilësi më të lartëZgjidhjetdheprodukteve, LVGEfokusohuni gjithmonë në kërkimin dhe zhvillimin.Tani kemi marrë mbi 15 patenta, por nuk do të jemi të kënaqur me këtë.


Koha e postimit: Nëntor-14-2023